Nyheter

30-10-2018

Kulturskolen får besøk av Robert Hewitt

Vårt fordypningsprogram for klassiske balteelever får besøk av ballet master Robert Hewitt

Kulturskolen fordypningsprogram for klassisk ballettelever får onsdag og torsdag besøk av den dyktige og kunnskapsrik ballett master Rober Hewitt. 

Hvem er Robert Hewitt? 
 
Født i Storbritannia i 1975 og trent på Royal Ballet School i London, fortsatte Robert å danse i Wien State Opera og Ballet Company. Siden 2001 har han jobbet som frilanslærer i klassisk ballett, og jobber jevnlig med selskaper som Cullberg Ballet, Carte Blanche Norge, Göteborg Danskompani, Skånes DansteaterNorddans, Dansk Danseteater, Gärtnerplatz Teater München og Teater Regensburg. Robert lærer også profesjonelt nivå "Open Classes" i Oslo, Wien, Stockholm, København og Amsterdam, samt sommerfestivaler i Bolzano, Stockholm og Tromsø. Han er også ansatt som foreleser i klassisk ballett ved Institutt for Dansekunst (IDA) Linz, samt gjest med MUK Wien, D.O.C.H Stockholm og Spinoff Oslo. Han har vært klassisk ballett lærer under Polardans på Kulturskolen i nesten 10 år.  
 
Roberts klasse følger strukturen til en klassisk klassisk ballettklasse, med særlig vekt på å arbeide med letthet og effektivitet, forståelse og innlemming av sunn plassering, samt fokus på musikalitet og ekspansiv, glad bevegelse i et avslappet og oppmuntrende miljø! 

Fordypningselever i klassisk ballett ønsker han velkommen til 2 dager med inspirasjon og glede.

Contact us

  • Kulturskolen, Tromsø kommune
  • Krognessveien 33
    9006 Tromsø

    Org. nr: 974 566 826

    Treffetid på telefon: 9-15

  • Phone: 77 69 33 00
  • Email: kulturskolen@tromso.kommune.no