19-12-2018

DUG-Dans Uten Grenser

Ny-oppstartet tilbud i 2019, tilknyttet SKUG-senteret og Danseavdelingen ved Kulturskolen, Tromsø kommune

DUG-Dans Uten Grenser er et nyoppstartet tilbud i 2019, tilknyttet SKUG-senteret og Danseavdelingen ved Kulturskolen, Tromsø kommune. Gjennom tilpasset og tilrettelagt undervisning, basert på bevegelse og improvisasjon er det ingen grenser for hvem som kan få undervisning i dans.
I første omgang starter tilbudet opp for elever fra 12 år og oppover til voksne, men vi håper å utvide tilbudet til yngre elever etter hvert.

Gjennom kreative og åpne øvelser utforskes bevegelse og dans på en variert og spennende måte. Øvelsene utforskes i grupper og/eller individuelt.
Målet er at alle som ønsker å lære å danse skal få muligheten gjennom et inkluderende og tilrettelagt tilbud.

Kulturskolens mangfold innenfor danse- og musikkundervisning gir gode muligheter for spennende prosjekter og forestillinger for elevene på DUG.

Her er litt mere info og søknadsskjema

Contact us

• Kulturskolen, Tromsø kommune