04-02-2019

Åpent Hus

LØRDAG 16. FEBRUAR KL 12-15

MUSIKK - Krognessvegen 33
Trompet, slagverk, fløyte eller klarinett? Kom å prøv!
Vi har lærere på de aller fleste instrumenter, og de er klare til å få besøk av barn og unge som ønsker å prøve instrumentene.
Få også med deg elevkonserter!
Åpen kafé.
Konserter med kulturskolens elever i Aulaen kl 12.00 13.00 14.30
Prøving av tilbudene våre mellom konsertene.

VISUELL KUNST - Strandvegen 95
På «Kysten» fylles langbordet med masse herlige materialer og redskaper.
Barn og unge ønskes velkommen til å sette seg til og utforske det bordet byr på:
soft pastell kritt, olje pastell kritt, kull og grafitt stifter, gode tusjer, akvarellblyanter og akvarellskrin, plastelina og selvtørkende leire.
På veggene henger det noen eksempler på det elevene våre driver med, og dørene til alle undervisningsrom/verksteder er åpne for å titte rundt.
I «cafeen» kan du steke deg en vaffel og ta en kopp te/saft for en rimelig penge.
Barn under 9 år må ha følge med voksne.

TEATER - Krognessvegen 33
Vi har mange teatertilbud for skuespillerspirer og regitalenter. Under Åpent Hus kan de aller yngste ta med seg både søsken og foreldre, og prøve ut vårt nye teatertilbud for hele familien:
Språklek - en lek med ord, rytmer, regler og teater.
Gjennom lekbetonte og spennende øvelser fra teaterverdenen introduseres elevene for ulike språk og uttrykksformer. Elevene får utforske regler og rim på tvers av språk og kulturer, muntlig fortelling, bevegelse og egen kreativitet. Elevene øver opp konsentrasjon, muntlig og kroppslig kreativitet, og hvordan vi tar vare på og samarbeider med andre barn.
I teaterlek legges grunnlaget for videre opplæring i teater, dans og kreativ skriving. Undervisningen ledes av tre lærere på henholdsvis norsk, russisk og arabisk.
VELKOMMEN SKAL DU VÆRE TIL EN HYGGELIG KREATIV LØRDAGS STUND!

Contact us

• Kulturskolen, Tromsø kommune