Cathrine Skjernes

Sekjsonskoordinator for Kulturmiks
Lærer

Underviser teater.

Utdannet allmennlærer fra UIT, Revyartist fra HiNT og Kulturprosjektledelse fra UIT. Har også videreutdaninning innen drama, dans, norsk, fortellerkunst og kunsthåndverk ved UiT.

Jobbet i barnehage, vært i praksis i barne-, ungdoms- og videregående skole, jobbet mange år ved UIT (lærerutdanning) innen teater, tverrfaglighet, estetisk faggruppe, prosjekt, og profesjonsfag. Har jobbet som teaterinstruktør på Kulta. Jobba siden 2005 som teaterlærer på Kulturskolen i Kulturmiks og 3 år som teaterlærer på Rådstua. Vært teaterlærer for kulturskolens musikalklasse siden 2010. Har vært og er kursholder i HaTS, og holder teaterkurs i Nord-Norge. Instruerte og var konferansier for barnerevyen på Høylandet under NM i Revy 2017. 

Som utøver/kunstner har Cathrine :
Spilt forestillingene: "Siri og Cathrine rydder i arkivet" 2010, "Se førr dæ det her", 2017, "Fabulistiske fortrollende fortellinger", 2016. Vært sufflør ved Hålogaland Teater på produksjoner som "Et juleeventyr", "Bør Børson", "Les Miserables", "Misery", "Chet Baker spiller ikke her", "Mistero Buffo" og "I blanke messingen". Skrevet revytekster til blant annet Nardo revyen i Trøndelag. Deltatt på NM i Revy i 2011 (kom til finalen), 2013 (Eksamensforestilling), 2015 (nummer fra eksamensforestillingen) og var med på "E du arti"-show som var under festivalen på Høylandet. Vært skuespiller på improkafe på Rådstua 2016 (under Scenetekstivalen), var også skuespiller i Scenetekstivalen og jobbet på lesing av to ulike stykker (det ene er "Jeg er ikke her"- som settes opp i 2017).
Frilanser ellers som komiker, konferansier, manusforfatter, tekstforfatter (både scenetekst, litteratur og sang) og forteller.  

 

Epost: cathrine.skjernes2@tromso.kommune.no

Contact us

  • Kulturskolen, Tromsø kommune
  • Krognessveien 33
    9006 Tromsø

    Org. nr: 974 566 826

    Treffetid på telefon: 9-15

  • Phone: 77 69 33 00
  • Email: kulturskolen@tromso.kommune.no