Keramikkverksted for voksne

Vi har et flott og velutstyrt keramikkverksted, med et helt unikt heltids og helårs tilbud for voksne. Her får du nøkkel til verkstedet og tilgang hele tiden mot et månedlig beløp. Og du får undervisning og veiledning to timer pr uke, torsdager kl 12-14 eller kl 18-20. Dette er en fin mulighet for fordypning, både for den som aldri har jobbet med leire før og den med noe erfaring. I tillegg får man et trivelig og sosialt miljø, rundt en felles interesse for leire og form. Noen ganger arrangeres bl.a. rakubrenning, og felles besøk på utstillinger, i tillegg til undervisningen.

Vi gjør oppmerksom på at verkstedet er et sted for undervisning. Det er ikke ment for masseproduksjon / produksjon for salg.
Tilbudet har helt egne vilkår og pris satser, da omfanget og innholdet ikke kan sammenlignes med ordinær elevplass i kulturskolen.
Verkstedet brukes også til undervisning for barn og unge. Dette skjer vanligvis tirsdag og onsdag kl 1730-2000, i 12 ukers semester, og da er det redusert plass i verkstedet.

Vi ønsker å treffe nye deltagere før påmelding / søknad. Derfor ber vi deg om å ta kontakt med avdelingen, før du søker plass.
Før det ber vi deg lese gjennom vilkårene for dette tilbudet, som er ulikt vilkårene for ordinær elevplass i kulturskolen.

Link til vilkårene: §50 -Vilkår Keramikkverksted Voksne .
 
Når du har lest gjennom vilkårene og ønsker å søke om plass, ta kontakt med avdelingen (kunstskolen) direkte på mail:
kunstskolen@tromso.kommune.no eller tlf: 77791620