Hanna Tjelmeland Fause

Hanna Tjelmeland Fause er født og oppvokst i Tromsø. Hun gikk danselinje på Kongsbakken vgs. 2005 – 2008. Hun tok sin bachelor fra Den Norske Dansehøyskolen i Oslo, med fordypning i jazz og pedagogikk og var uteksaminert i 2011. Etter endt utdanning var hun en stund i New York, men flyttet tilbake til Tromsø i 2012. I Tromsø har hun jobbet som danselærer på forskjellige danseskoler i Troms blant annet Kulturskolen i Balsfjord, Salsademika og TSI Dansademika. Hanna jobber også som frilans dansekunster og hadde i 2014 sin første soloforestilling” Åpen Bar”.

Hanna underviser i Klassisk ballett og Barnedans.

 

Maria Stødle 

Maria er utdannet danser med fordypning i jazzdans ved London Studio Centre (BA Hons), University of the Arts London og ble uteksaminert fra The Jazz Dance Company i 2005. Hun har Praktisk-Pedagogisk utdanning i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo, samt studiepoeng i Publikumsutvikling og er sertifisert Pilatesinstruktør på reformer fra Pilates Room. Maria skriver for tiden sin masteroppgave i Dansevitenskap ved NTNU, Trondheim. Hun har jobbet aktivt som utøvende dansekunstner blant annet som medskaper av InTuit Dansekompani ved siden av sitt virke som pedagog. Maria har også skrevet scenekunstkritikker for nettstedet scenekunst.no. Maria jobber også på Kongsbakken videregående skole som danselærer.

Maria underviser i Jazz, stepp og Moderne dans.

 

Synnøve Hay Kaljord

Synnøve er fra Nordkjosbotn.  Hun gikk Musikk, Dans, Drama på Kongsbakken vgs. og danselinja ved Bodø vgs. 1994-1997. Fra 2001-2002 tok hun klasser i Klassisk ballet, Moderne dans, Jazz og Yoga ved KKA´s motionsskole i København.  Hun er Utdannet dansekunstner fra Skolen for Samtidsdans i Oslo 2002 – 2005. Hun har vært danselærer ved Rom for Dans, Oslo i 2005. Hun har Danset i Karstein Sollid prosjekt i 2004. Synnøve har Bachelor i Pedagogikk fra Universitetet i Oslo og Tromsø.

Synnøve underviser i Danselek og Barnedans.

Synnøve er produksjonskoordinator for Dans.

 

Elin Berg-Rolness

Elin er fra Tromsø. Hun gikk på Musikk, Dans og Drama og danselinje på Kongsbakken vgs. Hun fikk utdanningen fra Doreen Bird College (BA Hons Dance and Theatre Performance), og Broadway Dance Center (Certificate of Excellence). På Guildford School of Acting (MA Musical Theatre) tok hun sin første masters, hun er I gang med ny masters ved The Royal Academy of Dance. Hun har arbeidet med ledende personer innenfor dans og musikalbransjen både i London og New York og medvirket i musikaler som She Loves Me, Carousel og Kiss Me Kate samt i kortfilmen Skallamann. Undervist dans i Norge og England, er sertifisert Pilates instruktør fra Pilates Room, Yoga lærer fra Three Sisters Yoga og har vært assistent i Yoga ved Broadway Dance Center.

Elin Underviser i Jazz, Musikal Stepp og Gutterdans.

 

 

Ingeborg Tåga Grytås

Ingeborg er fra Tromsø. Hun gikk på danselinje på Kongsbakken vgs. Før hun startet på Bachelor i moderne- og samtidsdans ved Kunsthøyskolen i Oslo. Tok praktisk pedagogisk utdanning 2010 - 2011 på samme skole. Hun ha videreutdannet seg med The Royal Academy of Dance - Certificate in Ballet Teaching Studies 2013 – 2014 I London.

Hun er Verneombud på Kulturskolen

Ingeborg underviser I Klassisk ballet, Lørdagsballett og Moderne dans.

 

Sally Parkinson - Avdelingsleder for Dans og Kulturmiks

Sally er født i England og utdannet med Batchelor in Performing Arts ved Middelsex University i London. Hun er utdannet klassisk ballettlærer ved The Royal Academy of Dance i London. Sally kom til Norge I 1983 og har jobbet blant annet ved The Dance Studio og Tromsø Barneteater. I 1989 Startet hun Tromsø Danseteater sammen med Marianne Nordnes. I 1998 hva hun med på opprettelsen av Danselinjen ved Kongsbakken Videregående skole. I 2004 ble hun ansatt på Kulturskolen som Avdelingsleder for dans. Hun har hatt mange styreverv og verv blant annet Festspill i Nord Norge, Forum for Nordnorske dansere, Norske Dansekunstnere, Nordnorsk Amatørteatersenter, Barents Dance Council og Ressursgruppe for dans ved Norsk Kulturskoleråd. Hun har også vært aktiv i utviklingen av det nye nasjonale fagplan for dans i det nye Rammeplan.

Sally underviser klassisk ballett.